close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více
 
"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Ještě dva roky? :-o

11. března 2009 v 17:34 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Teď mám takovou dobrou, docela optimistickou náladu, a chuť skočit do všeho, co chci, po hlavě a co nejdříve. Ale s tím, co chci teď v životě asi nejvíc, můžu začít až za dva roky.
Reklama


Ano, to co mám na mysli je, jak určitě tušíte, přeměna z kluka na holku. Myslím tím tělesnou přeměnu, duši mám holčičí od narození, což nejde změnit a já to ani nechci. Chci být holka.

A teď proč to půjde až za dva roky? Jednoduše kvůli škole. Dokončuju sice teď třetí (poslední) ročník učiliště, kam teď chodím, ale chystám se ještě na dvouletou nástavbu, na které mi opravdu záleží, chci tam jít, a to hned po téhle škole, kde jsem teď.

Na tu nástavbu popravdě nejdu kvůli tomu, co se tam učí, samozřejmě že bude dobré se něco přiučit, ale hlavně tam jdu pro maturitu. Je to asi nejlepší z těch několika málo oborů, na které jsou nástavby, ale stejně mi úplně nevyhovuje. Chci získat maturitu, abych pak mohla na vysokou školu, kde už těch možností bude daleko víc. Tedy mezi koncem nástavby a vysokou školou (za dva roky) si udělám menší pauzu, pár let, a hádejte na co tu pauzu využiju? :-)

A proč to nejde hned, jít na nástavbu už jako "holka"? Jednoduše proto, že by přeměna byla v začátcích a moji původní tělesnou identitu by se nepodařilo hned tak skrýt. Myslím že bych měla problémy jak u učitelů tak u spolužáků. Ano, možná by to pochopili, ale zas se mi nechce riskovat, protože mi na té maturitě fakt záleží.

Na druhou stranu mám obavy z toho, že se moji pravou identitu, teď nemyslím tělesnou, takže tu "holku ve mně" nepodaří udržet a pak to bude... docela mazec. Když si vezmu, že už teď se začínám celkově chovat asi víc jako holka. I když jsem se tak částečně chovala vždycky, to ostatní bylo spíše z donucení společnosti.

Moje duše zkrátka očividně nemá ráda, když se s ní jedná jako s klukem. :-)

Dodatek: Jít až za dva roky na přeměnu mi vlastně prvně doporučila mamka. Já sice ještě rozhodnutá nejsem, ale asi to tak dopadne. Jinak, je škoda, že budu ve třídě se samýma klukama. I když jsem z nynější školy částečně zvyklá, stejně se (i teď, po třech letech) mezi nimi cítím přinejmenším divně.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Gekko Gekko | Web | 11. března 2009 v 20:12

Aha.. tak uciliste plne kluku opravdu nema moc velke predpoklady byt odrazovym mustkem do noveho zivota :-( Mozna by nebylo marne zatim zkusit nenapadne vyslapat cesticku u odborniku, aby jsi se pak mohla rozletet co nejrychleji a bez zbytecneho zdrzovani ...tedz az na to budes mit prostor :-) A jestli mas pocit ze to u tebe zacina byt znat, tak je mozna lepsi do toho jit rovnou nez byt vsemi povazovana za vykrouceneho gaye ( to ze jsi holka opravdu nikoho nenapadne :-( )... myslim ze vetsina lidi spis toleruje nas nez gaye/lesby.

Mej se hezky...

2 Annia Annia | Web | 11. března 2009 v 21:15

Reknu ti, za gaye jsem povazovana (jen nekterymi!) spoluzaky uz snad skoro 2-3 roky. Prvne jsem ani netusila proc, no a posledni dobou me to, stejne jako nektere dalsi veci, zacina dochazet. Mas pravdu, fakt ani doted nikoho nenapadlo, ze jsem holka.

Taky bych sla nejspis tim stylem vyslapavani ty cesticky. Jeste to proberu s mamkou a pak uz se snad odvazim napsal e-mail Hance Fifkové.

BTW. Doufám, že mě lidé budou tolerovat, nejen s tou přeměnou, ale i po ní, protože budu asi bisexuální, líbí se mi kluci i holky. Docela síla tohle všechno co? :-D

3 Gekko Gekko | Web | 12. března 2009 v 8:30

Síla? Ani ne :-) U nas je s orientaci hodne zamotane a nekdo se hleda pekne dlouho a vetsina po kratsi ci delsi dobe nakonec stejne skonci na hetero strane... ale ne vsechny ;-)

4 Annia Annia | Web | 12. března 2009 v 16:56

Gekko: Aha. Tak to jsem spíš asi ta, co se ještě hledá. :-)

Když o tom tak mluvíme, jak jsi na tom ty? Možná tuším, pokud to má naznačovat ikonka vlevo dole na tvým blogísku, ale pro jistotu se ptám. :-)

5 Gekko Gekko | Web | 12. března 2009 v 21:55

... cerstve znovuosamela lesba :-(

Ale chlapi mi nejsou nejak odporni, sem tam se mi i dokonce nejaky libi, jen mi u nich chybi to NECO... ale nechavam to volne plynout, nevylucuji, ze kdyz bych nasla vyjmecnou osobu muzskeho pohlavi, tak bych tu ikonku zmenila ;-)

6 Annia Annia | Web | 15. března 2009 v 11:35

Aha, to je mi líto, s tou osamělostí. :(

Mě se (alespoň zatím), jak jsem někde psala, líbí jak holky tak kluci. Ale na nějaký vztah se zatím necítím, jsem ráda svobodná a užívám si to. :-)

7 boogie boogie | Web | 15. dubna 2009 v 17:00

Já mám problém opačnej..

8 Annia Annia | Web | 15. dubna 2009 v 17:17

[7]: boogie: Myslíš tím, že jsi FtM, kluk v těle holky?

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

 

Reklama
TOPlist